Nikon D3100 a digitális élmény

Fotóiskola hallgatói közül gyakran kérdezik, milyen  belépő szintű fényképezőgépet vásároljanak.  A kínálat negyedévente változik. Újabb, nagyobb tudású fényképezőgépek jelennek meg a piacon.

Amit jelenleg szívből ajánlanék egy  fotótanfolyam  gyakorlati feladataihoz egy Nikon D 3100.

A 14,2 megapixeles, DX-formátumú CMOS-képérzékelő élethű, élénk, alacsony zajszintű és finom átmenetekkel büszkélkedő képeket készít.

Az EXPEED 2 képfeldolgozó motor nagy érzékenységet, továbbfejlesztett videorögzítést és kiváló képminőséget kínál.

Nagy ISO (100–3200) érzékenység – egészen 12 800 értékig: automatikus ISO-beállítási lehetőséggel rendelkezik, valamint manuálisan beállítható egészen ISO 12 800 értékig a Hi2 beállítás használatával. A rövidebb záridő használhatósága jelentősen csökkenti a képek elmosódásának kockázatát, amikor gyorsan mozgó témát fényképez, vagy gyenge fényben készít felvételeket.

ÚTMUTATÓ mód: gyors és egyszerűen használható beépített súgó. Megkérdezi a készíteni kívánt kép tulajdonságait, körülményeit, majd a lehető legjobb eredmény elérése érdekében automatikusan elvégzi a megfelelő beállításokat. A kijelzőn megjelenített mintaképen bemutatja, hogy a javasolt beállítások alkalmazásával milyen lesz a rögzített fénykép.

Pehelykönnyű váz és kiváló ergonómia: a biztos fogás lehetővé teszi a fényképezőgép kényelmes kézbentartását. A gyakran használt funkciók, például az Élő nézet, a D-videó és a zárkioldás számára létrehozott külön vezérlők használatával öröm a gép működtetése.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük